18:00

Träslövsläge IF

Referat: Varbergs GIF - Träslövsläge IF

Seriepremiär för Serie A dit de bästa lagen från respektive grupp kvalificerat sig. Med ett kort uppehåll från gruppspelet fanns dock inga premiärnerver. Träslövsläge stod för motståndet och denna gång spelade vi hemma på Vallen. Molnigt men varmt var förutsättningarna.

Matchen inledde vi i ett mycket högt tempo och vi rullade boll riktigt bra. Första delen av halvleken hade vi dock inte marginalerna på vår sida utan träffade ribban ett par gånger med rungande skott och hade även ett par tätt utanför. Det dröjde till mitten av halvleken innan vi kunde fick in 1-0 med en genomskärare som retfullt rullade förbi både försvarare och målvakt. Vi fortsatte ligga på och skapa farligheter och hörnor och 5 minuter före paus sätter vi 2-0.

I andra halvlek sprack molntäcket upp och vi hade då turen att få solen i ryggen. Vi fortsatte spela bra och det såg stundtals ut som om TLIF:arna bara stod still och vi spelade ett fantastiskt passningsspel. De fåtal gånger de fick tag i bollen tog vi snabbt tillbaks den. Vårt massiva tryck ledde till ytterligare 3 mål med både kraft och finess. TLIF hade under andra halvlek ett skott i stolpen, men vad säger man, bra lag har också tur : ) Minuten kvar av matchen blir vi dock kvar på TLIFs planhalva när de kan kontra och rulla in 5-1 som också blev slutresultatet!

En mycket väl genomförd match där alla spelare hjälper varandra, visar spelsinne, har ett bra passningsspel och går in med mycket vilja! Vi kunde fått in ytterligare ett antal mål med marginalerna på rätt sida men det blir ändå en säker och rättvis hemmaseger!

Grattis grabbar och tack till alla som var med och supportade!!